NL | EN

Home > Evenementen

17e 'International Conference on Intelligent Environments' (IE’21)

21-06-2021

Locatie en datum

De 17e 'International Conference on Intelligent Environments' (IE2021) wordt gehouden in Dubai, Verenigde Arabische Emiraten aan de Middlesex University Dubai. Je bent welkom van 21 tot en met 24 juni 2021.

Inhoud

Deze 'Intelligent Environment' conferentie bestaat zeventien jaar en wordt nu erkend als een belangrijke jaarlijkse bijeenkomst op dit gebied. IE, dat over de hele wereld wordt gehost, biedt een echt internationaal forum en verwelkomt bijdragen van alle technisch actieve regio's van de planeet. Intelligente omgevingen verwijzen naar fysieke ruimtes waarin informatie- en communicatietechnologieën alsook sensortechnologieën verweven zijn om interactieve ruimtes te creëren, die de gebruikerservaring verbeteren. Het uiteindelijke doel van dergelijke omgevingen is om de activiteiten van gebruikers te verrijken, maar ook om gebruikers in staat te stellen deze te beheren en zich bewust te zijn van hun mogelijkheden.

Conferentieprogramma

IE is een multidisciplinair evenement dat een bijdrage kan leveren vanuit een diversiteit aan relevante gebieden, waaronder detectie, netwerken, mens-computerinteractie, kunstmatige intelligentie, software-engineering, contextbewustzijn, Internet of Things, alomtegenwoordig computergebruik en dergelijke. Het is mogelijk korte papers in te dienen, waaronder een doctoraal colloquium, een postersessie en demo's alsook videosessies. Er zijn bovendien speciale sessies, die zich zullen  richten op specifieke onderwerpen.

Kijk voor meer informatie over bijvoorbeeld workshops, publicaties en keynote speakers op de website van IE2021.