NL | EN

Voor studenten

Het Digital Life Centre zorgt er voor dat het onderzoeksresultaten terug vloeien in het onderwijs en dat studenten nauw betrokken zijn bij het onderzoek. Dit kan via stage's, afstudeerprojecten of zg. 'comakerships' aan de opleiding Information Engineering.

Minor Intelligent Environments

Onze omgeving wordt steeds intelligenter. We worden omringd door intelligente interactieve apparaten met externe diensten zoals smart phones, camera- en sensorsystemen. De minor bood een programma op het gebied van design, engineering en onderzoek waarbij gericht werd op onderzoek met innovatieve bedrijven.

Minor Zorgtechnologie

Techniek en gezondheidzorg raken steeds meer met elkaar verbonden. Het aanleren en gebruik van de diverse zorgtechnologie├źn hebben vaak veel impact op de gebruikers, hulpverleners en organisaties. Het accent van de minor ligt op het vinden van de juiste balans tussen technologische (on)mogelijkheden en zorginhoudelijke overwegingen, zodat er een optimale afstemming wordt ontwikkeld tussen zorgtechniek en de gebruiker.

Afstuderen of stage

Voor studenten hebben we verschillende afstudeeropdrachten en stages. Zowel studenten van de Hogeschool van Amsterdam als studenten van de Universiteit van Amsterdam en de Vrije Universiteit hebben regelmatig opdrachten in ons lab.