NL | EN

Home > Evenementen

Media Architecture Biennale

28-06-2021

De 6e editie van de Media Architectuur Biënnale (MAB) is een uniek vijfdaags evenement -in zowel Utrecht als Amsterdam- dat praktijkmensen uit verschillende vakgebieden samenbrengt, wat leidt tot uitwisseling, wederzijds leren en de vorming van nieuwe verbindingen tussen academische onderzoekers, studenten, ontwerpers, kunstenaars, industriële partners en beleidsmakers. Samen wisselen we ideeën uit over en schetsen we ontwikkelingen op het gebied van media-architectuur en stedenbouwkundig interactieontwerp.

We zijn ervan overtuigd dat het bieden van een fysieke ruimte voor ontmoeting en interactie zal bijdragen aan de kwaliteit van het evenement. Daarom streven we ernaar om ons programma live aan te bieden op locatie in Amsterdam en Utrecht, zoals oorspronkelijk gepland met keynotespeakers, workshops, symposia, tentoonstellingen en nog veel meer.

Bezoek de MAB Community-sectie om meer te weten te komen over evenementen, publicaties en andere activiteiten die plaatsvinden in de MAB-community.

Voor meer informatie en updates over deadlines en registratie kunt u zich aanmelden voor de maandelijkse nieuwsbrief van MAB door op deze link te klikken.