NL | EN

Home > Nieuws

Boekje Slimme systemen voor de toekomst verschenen

22-07-2014

Met trots presenteren wij het boekje: Slimme systemen voor de toekomst. Deze uitgave rapporteert over de ervaringen en bevindingen van het vierjarig project Smart Systems for Smart Services dat zich richt op het potentieel van slimme (sensor) systemen.

Zorginstellingen, kennisinstellingen, grote en kleine bedrijven zijn met elkaar aan de slag gegaan om de gewenste mogelijkheden van slimme systemen te ontdekken. Hierbij ging het specifiek om het ontwikkelen en testen van intelligente technologische oplossingen voor de zorg en publieke ruimte. De projecten zijn uitgevoerd samen met echte gebruikers in echte omgevingen (Living Labs). Bij de ontwikkeling van slimme oplossingen stonden de wensen vanuit het werkveld en de gebruiker centraal.
Dit boekje rapporteert over de ervaringen, inzichten en activiteiten binnen Smart Systems for Smart Services en geeft zo een beeld van slimme systemen voor de toekomst.

Het project Smart Systems for Smart Services is gecoördineerd vanuit het Digital Life centre en mogelijk gemaakt door financiering vanuit het regieorgaan SIA.

De digitale versie is hier te downloaden: Slimme systemen voor de toekomst, Marije Kanis & Ben Kröse (2014), Hogeschool van Amsterdam, Nederland